خانه / ویزای کانادا / مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا

کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا را باید تکمیل کنید تا بتوانید ویزای این کشور را اخذ کنید. ویزای کانادا در انواع مختلفی ارائه می شود که شما باید با توجه به هدف سفر خود یکی از آن ها را انتخاب نمایید.

کانادا کشوری پهناور با جمعیتی کم است که همین موضوع باعث شده تا توریست ها و مهاجران زیادی را در خود پذیرا باشد. هر سال تعداد زیادی از افراد جویای کار و البته کاردان موفق به اخذ اقامت این کشور می شوند.

مرکز اصلی اقتصاد این کشور شهر تورنتو است اما دیگر استان های آن نیز تلاش می کنند تا به اقتصاد این کشور کمک کنند. زبان رسمی کانادا انگلیسی است اما در برخی از استان ها مانند کبک فرانسه نیز استفاده می شود.

نیاگارا بزگترین آبشار جهان در دومین کشور توریستی دنیا یعنی کانادا قرار دارد. این کشور به دلیل طبیعت بکر و بی نظیرش توریست ها و گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.

 

چگونه ویزای کانادا اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای کانادا ابتدا لازم است که نوع ویزای خود را مشخص کنید. برای این کار با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند و در مرحله بعد وقت سفارت کانادا را برای شما اخذ کنند.

پس از اخذ وقت سفارت کانادا باید مدارک لازم برای ویزای کانادا خود را تکمیل و همگی را ترجمه کنید.

مشاورین ما مدارک لازم برای ویزای کانادا را به تفصیل برای شما شرح خواهند داد. در تاریخی که وقت سفارت کانادا برای شما اخذ شده است باید به سفارت این کشور رفته و کارهای مربوط به چهره نگاری و انگشت نگاری را انجام دهید.

حال باید منتظر بمانید تا پاسخ سفارت به شما ابلاغ گردد.

مدارک لازم برای ویزای کانادا

پس از تکمیل مدارک لازم ویزای کانادا باید چه کرد؟

پس از تکمیل مدارک لازم برای ویزای کانادا و انجام انگشت نگاری و … باید منتظر پاسخ سفارت شوید. اگر پاسخ سفارت مثبت باید شما باید پاسپورت خود را جهت ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت ببرید.

اگر منفی باشد باید دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره به سفارت مراجعه کنید.

پیکاپ ویزای کانادا چیست؟

به دلایل سیاسی و روابط بین الملل متأسفانه سفارت کانادا در ایران کنسولگری ندارد. از این رو متقاضیان باید به کشورهای دیگر سفر کرده و کارهای خود را انجام دهند.

شما برای انگشت نگاری باید به صورت حضوری به سفارت بروید اما برای اخذ ویزای خود کافی است تا پاسپورت خود را با اندک هزینه ای به ما تحویل دهید تا ما پاسپورت شما را با ویزای ضمیمه شده در آن به شما تحویل دهیم.

به این عمل پیکاپ ویزا گفته می شود.

 

کنسولگری سفارت کانادا در چه شهرهایی قرار دارد؟

سفارت کانادا کارهای مربوط به ویزا را به مرکزی به نام VAC سپرده است. آن ها شعباتی در کشورهای مختلف دارند که متقاضیان باید به آن ها مراجعه کنند.

شما برای اخذ ویزای کانادا می توانید به آنکارا، استانبول، دوبی، ابوظبی، ارمنستان و … مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است که شهر ارمنستان به دلیل کم هزینه تر بودن سفر به آنجا بیشتر مورد استقبال ایرانیان قرار دارد و البته شلوغ تر از سایر مراکز نیز می باشد.

 

مدارک لازم برای ویزای کانادا

متقاضیان برای اخذ ویزای کانادا باید مدارکی را تهیه کنند که این مدارک شامل موارد زیر می شود.

  1. فرم سفارت

این فرم را باید به زبان انگلیسی تکمیل کنید و بدون هیچ نقصی در مدارک خود قرار دهید.

  1. شناسنامه

هویت ملی شما را باید نشان دهد و دارای عکس باشد. کپی از تمامی صفحات آن الزامی است.

  1. گذرنامه

باید دارای شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا باشد. وجود دو صفحه خالی برای قرار گرفتن مهرهای سفارت الزامی است.

  1. عکس

سه قطعه عکس ۶ در ۴ که زمینه سفید داشته باشید و هشتاد درصد چهره متقاضی در آن مشخص باشد. از زمان چاپ عکس نباید بیش از ۶ ماه گذشته باشد.

  1. سند ملکی

این سند باید برای یک مغازه، خانه، زمینه و … باشد. اگر قصد ارائه سند ماشین دارید باید حداقل به مبلغ صد میلیون ارزش داشته باشد.

  1. نامه اشتغال به کار

نامه ای که با توجه به شغل شما باید ارائه شود.

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در کانادا را دارید هتل رزرو نمایید و تأییدیه آن را به سفارت تحویل دهید.

  1. بلیط هواپیما

باید برای تاریخ رفت و برگشت بلیط هواپیما رزرو نمایید.

  1. دعوت‌نامه

باید از طرف یکی از دوستان و یا بستگان ارسال شود. شخص فرستنده باید دارای اقامت دائم باشد و یا این که شهروند کانادا باشد. دعوت‌نامه باید دارای تاریخ و امضا باشد.

  1. بیمه نامه

باید از طرف شرکت بیمه معتبر باشد و تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های تصادفی شما را پرداخت کند. این هزینه شامل بیماری، تصادف، فوت و … می شود.

  1. سابقه بیمه تأمین اجتماعی

سابقه بیمه شش ماه اخیر خود را باید ارائه دهید.

  1. گردش حساب

گردش حساب سه ماه اخیر خود را باید با مهر و سربرگ رسمی بانک تحویل دهید.

 

مدارک لازم برای ویزای کانادا باید چه ویژگی داشته باشد؟

  • از تمامی مدارک و صفحات کپی تهیه شود.
  • تمامی مدارک به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شده باشند.
  • گاهی ممکن است رسید پرداختی هتل نیز از شما درخواست شود.
  • می توانید به جای هتل منزل شخصی که دعوت‌نامه ارسال کرده را به عنوان محل اقامت معرفی کنید.
  • نامه اشتغال به کار می تواند برای پزشکان پروانه پزشکی، برای مغازه داران جواز کسب ، کارمندان دولتی حکم کارگزینی و برای کارمندان خصوصی نامه اشتغال به کار باشد. پس با توجه به شغلی که دارید می توانید این نامه را ارائه دهید.
  • دقت داشته باشید تا هتل و بلیط هواپیما قابلیت کنسلی داشته باشند زیرا ممکن است سفارت با درخواست شما موافقت نکند.

درباره ی مشاور کانادا

مطلب پیشنهادی

ویزای کانادا و ویزای کانادا تضمینی

نخستین قدم در راستای به دست آوردن ویزای کانادا وقت گرفتن از سفارتخانه آن کشور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *