خانه / وقت سفارت کانادا / مدارک وقت سفارت کانادا

مدارک وقت سفارت کانادا

مدارک وقت سفارت کانادا

کانادا به عنوان دومین کشور بزرگ جهان از اقیانوس اطلس تا اقیانوس آرام و از شمال تا اقیانوس منجمد شمالی گسترده شده است. این کشور بسیار زیبا نسبت به وسعت خود جمعیت زیادی نداشته و همین امر سبب می گردد تا مهاجرپذیر باشد. امنیت مالی موضوع بسیار مهمی است که وجود آن برای آرامش زندگی امری است حیاتی. کشور کانادا با برنامه های اقتصادی قوی خود برای شهروندانش امنیت مالی خوبی را فراهم کرده است. همچنین سیستم بهداشت و درمان رایگان، ارائه تسهیلات دولتی و سیستم آموزشی بسیار قوی این کشور سبب شده است تا زندگی در آن به مطلوب ترین حالت ممکن در جریان باشد.

با وجود اینکه مردمان کانادا از فرهنگ های گوناگونی برخوردار هستند، این تنوع فرهنگی مانعی برای صلح و آرامش هیچ یک از شهروندان این کشور نشده است. اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار در این کشور باشید این امکان به راحتی برای شما میسر است تا ایده خود را عملی سازید. کشور کانادا دارای جاذبه های گردشگری بسیاری بوده و برای سفر نیز گزینه ای جذاب به شمار می آید. از حیواناتی که تنها در آب وهوای این کشور می توانند زندگی کنند گرفته تا دریاچه های یخی و آبشار نیاگارا در کانادا دیدنی های بسیاری انتظار شما را خواهند کشید.

فرقی نمی کند قصد شما از رفتن به کانادا گردشگری باشد و یا مهاجرت، برای ورود به این کشور نیاز به ویزا خواهید داشت. در این مطلب شما را راهنمایی خواهیم کرد تا با مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا کانادا و راه های وقت گرفتن از سفارت آن آشنا شوید.

مدارک وقت سفارت کانادا

چگونگی گرفتن وقت سفارت کانادا

اگر قصد آن دارید تا از سفارت کانادا وقت بگیرید می توانید این کار را به صورت اینترنتی و از طریق سایت سفارت انجام داده و یا به صورت حضوری به یکی از سفارتخانه های کانادا در کشور های نظیر ترکیه، امارات، آذربایجان، ارمنستان و… مراجعه نمایید. در شیوه اینترنتی شما در سایت سفارت حساب کاربری ساخته، مدارکتان را آپلود کرده و فرم درخواست را پر می نمایید.

در این روش هزینه را به صورت آنلاین و به کمک کارت های اعتباری پرداخت می کنید. در نوع حضوری شما با در دست داشتن مدارک و فیش بانکی پرداخت هزینه به سفارتخانه مراجعه کرده و فرم را پر می کنید و وقت خود را می گیرید. پس از گرفتن وقت به شما یک کد پیگیری داده می شود که از طریق آن می توانید نتیجه پرونده خود را در سایت مشاهده کرده و یا به صورت ایمیلی دریافت نمایید.

 

هزینه گرفتن وقت از سفارت کانادا

هزینه ای که برای گرفتن وقت از سفارت کانادا در نظر گرفته شده ۱۸۵ دلار است که شامل هزینه های دو بخش صدور ویزا و انگشت نگاری می شود. برای این منظور ۸۵ دلار به هزینه عملیات انگشت نگاری و صد دلار به هزینه های مربوط به صدور ویزا اختصاص یافته است. البته توجه داشته باشید که افرادی که زیر ۱۴ سال و یا بالای ۸۰ سال سن داشته و یا دیپلمات ها و افرادی که اقامت کشور کانادا را دارند از عملیات انگشت نگاری و متعاقبا پرداخت هزینه مربوط به آن معاف می باشند.

 

مدارک ویزا ۵ ساله کانادا

به کمک ویزای مولتیپل کانادا یا همان ویزای ۵ ساله شما می توانید بیش از یکبار وارد خاک کانادا شوید. شایان ذکر است که این ویزا ۱۰ ساله بوده و به علت اینکه گذرنامه های ایرانی تنها ۵ سال اعتبار دارند این ویزا در ایران به صورت ۵ ساله صادر می گردد. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا ۵ ساله کانادا عبارت هستند از:

  • اوراق هویتی شامل پرینت رنگی از گذرنامه های جدید و قدیم به همراه یک سری کپی از تمامی صفحات آنها + ترجمه رسمی تمام صفحات شناسنامه
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت متاهل بودن
  • ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان
  • ترجمه تمای صفحات شناسنامه فرزندان مجرد
  • ترجمه گواهی تحصیل فرزندان مجرد
  • ترجمه رسمی رضایت والدین برای خروج از کشور فرزند زیر ۱۸ سال
  • گردش حساب ۶ ماهه خود و یا همسر
  • نامه تمکن بانکی
  • مدارک شغلی همانند آخرین فیش حقوقی، گواهی اشتغال به کار با درج سمت، پروانه کسب و کار، قرار داد کاری و … ( توجه داشته باشید که پزشکان نیاز به ارائه کارت نظام پزشکی، پروانه مطب، آخرین فیش پرداختی و مدارک مالیاتی می باشند.) ( مهندسان نیز نیاز به تحویل مدارکی همچون کارت نظام مهندسی و پروانه اشتغال دارند.)
  • حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه اخیر و کارت بازنشستگی برای افراد بازنشسته
  • افرادی که صاحب شرکت هستند نیاز به ارائه مدارک ترجمه شده ای همچون سند شرکت، اساسنامه، اظهارنامه، پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه اخیر شرکت، آخرین لیست بیمه پرسنل شرکت- فیش پرداخت حقوق، آخرین برگه حساب مالیاتی پرداختی و آگهی تاسیس شرکت در روزنامه خواهند داشت.
  • افرادی که دارای دعوت نامه رسمی هستند توجه داشته باشند که علاوه بر دعوت نامه به کارت اقامت، گذرنامه کانادایی و فیش پرداخت مالیاتی فرد دعوت کننده نیز نیاز خواهند داشت.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی کانادا

تحصیل در کانادا از مزیت های بسیاری نظیر پرداخت هزینه کمتر، استفاده از امکانات علمی و پژوهشی با کیفیت و دریافت مدرکی معتبر برخوردار است. امکان تحصیل به زبان انگلیسی و فرانسه در این کشور وجود دارد. در صورتی که قصد اخذ ویزای دانشجویی این کشور را دارید باید مدارک زیر را برای این مهم فراهم نمایید.

  • اوراق هویتی شامل پرینت رنگی از گذرنامه های جدید و قدیم به همراه یک سری کپی از تمامی صفحات آنها + ترجمه رسمی تمام صفحات شناسنامه
  • دو قطعه عکس پاسپورتی رنگی که اخیرا گرفته شده و دارای پس زمینه روشن باشد
  • مدارک مبنی بر اثبات پذیرش دانشگاهی
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • حواله بانکی در ازر قابل مبادله
  • مدرک پرداخت شهریه ها و هزینه اقامتگاه
  • در صورتی که پول شما به کانادا انتقال یافته است باید مدرکی مبنی بر داشتن حساب بانکی به نام خود در یک بانک کانادا ارائه کنید
  • دعوت ‌نامه رسمی
  • نمره آیلتس/تافل در صورتی مورد نظر دانشگاه میزبان
  • هزینه ویزا که باید به صورت آنلاین و یا بانکی پرداخت شده باشد.
  • یک سری کپی از مدارک آکادمیک و گواهینامه‌های معتبری که تا به حال کسب نموده اید.
  • گواهینامه های معتبر بین‌المللی که تاکنون اخذ کرده اید.
  • در صورت بورس شدن از طرف دانشگاه میزبان باید مدارک مربوط به آن را ارائه دهید.

جهت اخذ وقت سفارت کانادا و مشاوره اخذ ویزای کانادا با کارشناسان ما تماس بگیرید

 

درباره ی مشاور کانادا

مطلب پیشنهادی

چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم

وقت سفارت کانادا اگر قصد داری بدانید که چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم باید اطلاعاتی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *