وقت سفارت کانادا , ثبت نام ویزای کانادا - وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا , ثبت نام ویزای کانادا

وقت سفارت کانادا

ویزای کانادا و وقت سفارت کانادا ، یکی از مباحث پرطرفدار در دنیای مهاجرت و گردشگری به حساب می رود. بحث مهاجرت به کانادا و وقت سفارت کانادا در کشور ما نیز همواره داغ و پرطرفدار بوده است. در حقیقت مردم بسیاری از کشورهای آسیایی و جهان سوم با رویای زندگی، تحصیل و فعالیت در کشورهای پیشرفته و تراز اول اروپا و آمریکا تصمیم به ترک وطن خود و مهاجرت به کشورهای برتر دنیا می گیرند.

اما در بین کشورهای مهاجرپذیر دنیا همواره کانادا یکی از گزینه های محبوب بشمار می رفته است؛ شاید محبوبیت کانادا ناشی از این مسئله باشد که دولت کانادا نسبت به کشورهای اروپایی با سخت گیری های کمتری ویزا صادر می کند و چه چیزی بهتر از این که با کمترین سختی ممکن بتوانیم وارد کشوری بشویم که از بالاترین استانداردهای زندگی برخوردار است.

اما متاسفانه با گسترش بحران های اقتصادی و جنگ در جهان، کانادا نیز شرایط صدور ویزا را سخت تر کرده است ولی با این وجود باز هم طرفداران بیشماری دارد.

وقت سفارت کانادا

برای مشاوره ثبت نام ویزای کانادا با شماره های ۷۲-۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید .

 

اطلاعیه :  از تاریخ ۱ آگوست ۲۰۱۸ سفارت کانادا سیستم وقت دهی را راه اندازی کرده است تا مسافران پس از مراجعه به سفارت جهت انگشتنگاری در صف های طولانی نمانند.لذا برای گرفتن وقت سفارت جهت انگشتنگاری میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

به هر حال فرقی نمی کند که پروسه اخذ ویزای کانادا چقدر سخت یا آسان باشد؛ در هر صورت اولین قدم برای دریافت ویزای کانادا، گرفتن وقت سفارت کانادا است. اما گرفتن وقت سفارت کانادا کمی متفاوت از گرفتن وقت سفارت کشورهای دیگر است زیرا طبق قوانین دولت کانادا، مرجع صادرکننده ویزای کانادا، کارگزاری امور کنسولی دولت کانادا تحت نام وک (VAC) است؛ در حقیقت افراد برای دریافت ویزای کانادا به جای سفارت کانادا باید از وک وقت بگیرند.

از طرف دیگر دولت کانادا برای انجام امور کنسولی ایرانی ها، سه کارگزاری خود واقع در شهرهای آنکارا، استانبول و ابوظبی را معرفی کرده است. بنابراین هموطنان عزیز برای گرفتن وقت سفارت کانادا باید از طریق مراکز وک واقع در شهرهای مذکور اقدام کنند.

روند گرفتن وقت سفارت کانادا از طریق مراکز وک آنکارا، استانبول و ابوظبی یکسان و مطابق با قوانین دولت کانادا است. اما اینکه شهروندان ایرانی به کدامیک از مراکز مذکور مراجعه کنند؛ می تواند مزایا و معایب متفاوتی برای آنها به همراه بیاورد. به عنوان مثال اگر فرد به مرکز وک آنکارا مراجعه کند؛ می تواند از امتیاز پیکاپ ویزا در این شهر بهره ببرد؛ در حالیکه پیکاپ ویزا در استانبول ممکن نیست اما از طرف دیگر ایرانی ها می توانند یک روزه به استانبول سفر کنند و برگردند و بدین ترتیب متحمل پرداخت هزینه اقامت در ترکیه نخواهند شد. ضمناً پیکاپ ویزا در ابوظبی نیز امکانپذیر است ولی هزینه اقامت در این شهر نسبتاً بالاست.

صرف نظر از مزایا و معایب خاص گرفتن وقت سفارت کانادا از مراکز آنکارا، استانبول یا ابوظبی می توانیم بگوییم که روند گرفتن وقت سفارت کانادا از هر سه مرکز یکسان است. در حقیقت برای گرفتن وقت سفارت کانادا از تمام کارگزاری های وک می توانیم هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری اقدام کنیم که در ادامه روند انجام این امر را توضیح می دهیم.

درباره کانادا :

کشور کانادا به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان مقصد محبوب افرادی است که قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارند. اقتصاد قوی، امنیت شغلی، رفاه اجتماعی و سیستم آموزشی قدرتمند تمامی عواملی است که زندگی در این کشور را بسیار مطلوب ساخته است. از لحاظ وسعت کانادا دومین کشور بزرگ دنیا محسوب می شود.

وسعت زیاد و شرایط اقتصادی و اجتماعی خوب موجب می گردد تا این کشور هر ساله مهاجران بسیاری را از تمامی نقاط دنیا به خود جذب کند. آب و هوای این کشور برای افرادی که از گرما فراری هستند مانند بهشت می باشد. همین آب و هوای سرد سبب شده است تا این کشور میزبان سگ های زیبای هاسکی باشد. وجود دریاچه های زیاد و گسترده که سراسر آنها را در زمستان برف می پوشاند، علاوه بر زیبایی منجر به گسترش ورزش هایی همچون هاکی روی یخ، پاتیناژ و کرالینگ شده است.

بد نیست بدانید که کشور کانادا دارای سومین ذخایر بزرگ نفت جهان می باشد. شاید تمامی این جاذبه های طبیعی و شرایط زندگی خوب باعث شده باشد تا شما نیز برای مهاجرت به کشور کانادا تمایل زیادی داشته باشید. برای مهاجرت به کانادا بی گمان نیاز به اخذ ویزا این کشور خواهید داشت.

نخستین مرحله از روند دریافت ویزا هر کشوری به وقت گرفتن از سفارتخانه آن اختصاص دارد. در این مطلب ما شما را از چگونگی پشت سر گذاشتن این مرحله و هزینه هایی که برای آن باید بپردازید، مطلع می سازیم.

چگونگی دریافت وقت سفارت کانادا :

اگر می خواهید ویزای کشور کانادا را به دست آورید اولین کاری که باید انجام دهید وقت گرفتن از سفارت کاناداست. وقت گرفتن از سفارت به دو شیوه کلی حضوری و اینترنتی امکان پذیر است. در شیوه حضوری شما باید مدارک وقت گرفتن خود را به همراه فیش بانکی هزینه های پرداخت شده و فرم درخواست پر شده به سفارتخانه برده و وقت خود را دریافت نمایید. در روش اینترنتی که بسیار آسان تر از روش قبلی است شما ابتدا در سایت ثبت نام کرده و اسکن مدارک را ارسال می نمایید سپس فرم درخواست ویزا خود را پر کرده و وقت خود را اخذ می نمایید.

توجه داشته باشید که در روش آنلاین شما این امکان را دارید تا اگر در مدارک ارسالیتان ایراد و یا نقصی وجود داشته باشد، آن را اصلاح نمایید. البته برخی صحبت ها حاکی از این است که دولت کانادا به درخواست های آنلاین زودتر جواب می دهد و با درخواست های آنلاین بیشتر موافقت می کند. بنابراین شما برای اطمینان بیشتر می توانید برای وقت گرفتن آنلاین به صورت اینترنتی اقدام کرده و به یک از سفارتخانه های کشور کانادا در کشورهای نظیر ترکیه، آذربایجان، امارات متحده و یا ارمنستان مراجعه فرمایید.

مدارکی که در این مرحله باید داشته باشید شامل اوراق شناسایی (گذرنامه، شناسنامه و …)، عکس رنگی سه در چهار، مدارک تمکن مالی، سند مالکیت، گواهی اشتغال به تحصیل، گواهی اشتغال به کار، گواهی بازنشستگی، دعوتنامه رسمی و گواهی سلامت می باشد.

وقت سفارت کانادا حضوری :

برای گرفتن وقت سفارت کانادا به صورت حضوری، فرد باید حضوراً به مرکز موردنظر خود مراجعه کند و مدارک لازم از جمله مدارک شناسایی، گذرنامه، دو قطعه عکس پرسنلی، اسناد مالکیت، گواهی شغلی، گواهی تمکن مالی، لیست گردش حساب و… را به کارگزاری تحویل دهد؛ ضمناً باید فرم های درخواست ویزای کانادا را نیز تکمیل کند.

بعد از تکمیل و تحویل فرم های درخواست ویزای کانادا، شخص باید هزینه صدور ویزا و انگشت نگاری را پرداخت کند. هزینه های مذکور از طریق بانک دریافت می شوند.بعد از پرداخت هزینه، فرد باید اقدام به انجام امور انگشت نگاری کند. لازم به ذکر است که افراد بالای ۸۰ سال و زیر ۱۴ سال از انگشت نگاری و بالطبع از پرداخت هزینه انگشت نگاری معاف هستند.پس از انجام مراحل فوق الذکر، یک کد پیگیری به فرد تعلق می گیرد که می تواند مابقی مراحل کار را از طریق همین کد پیگیری کند.

در نهایت شخص باید به کشور برگردد و منتظر خبر کارگزاری بماند. کارگزاری حدود چند هفته بعد، نتیجه موافقت یا عدم موافقت با تقاضای فرد را از طریق ایمیل به وی اطلاع می دهد.

وقت سفارت کانادا آنلاین :

برای گرفتن وقت سفارت کانادا به صورت اینترنتی، فرد باید به پایگاه اینترنتی سفارت کانادا مراجعه کند و پس از ساخت حساب کاربری برای خود، وارد بخش رزرو وقت سفارت کانادا بشود. در این قسمت شخص باید تصویر مدارک لازم اعم از مدارک شناسایی، گذرنامه، عکس پرسنلی، اسناد مالکیت، گواهی شغلی، گواهی تمکن مالی، لیست گردش حساب و… را بارگزاری نماید.

بعد از بارگزاری مدارک موردنیاز، فرد باید فرم های درخواست ویزای کانادا را تکمیل و سابمیت کند؛ سپس هزینه صدور ویزا و انگشت نگاری را به صورت آنلاین بپردازد.

از زمان انجام مراحل فوق الذکر تا یک ماه بعد، شخص وقت دارد که حضورا به کارگزاری وک مورد نظر خود در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه و اقدام به انجام امور انگشت نگاری کند. اگر در این بازه زمانی فرد به کارگزاری مراجعه نکند؛ درخواست وی خود به خود لغو می شود. ضمناً در روش اینترنتی نیز افراد بالای ۸۰ سال و زیر ۱۴ سال هم به انگشت نگاری و پرداخت هزینه انگشت نگاری نیاز ندارند.

بعد از انگشت نگاری مانند روش حضوری، یک کد پیگیری به فرد تعلق می گیرد که می تواند مابقی مراحل کار را از طریق همین کد پیگیری کند و در نهایت فرد می تواند به کشور برگردد زیرا نتیجه تایید یا رد درخواست از طریق ایمیل به وی اطلاع داده خواهد شد.

در پایان توصیه می کنیم که اگر قصد بازدید از کشور کانادا یا اقامت در این کشور را دارید؛ برای اخذ ویزای کانادا سعی کنید که به صورت آنلاین اقدام به ثبت نام ویزای کانادا بنمایید.در این روش درخواست ویزای کانادا چون با دقت بیشتری کارشناس شما اقدام به این کار مینماید با کمترین کمبود و کمترین خطا مدارک را آپلود مینماید. درصورتی که به روش حضوری اقدام نمایید و کمبود مدارکی داشته باشید می بایست برای تکمیل مدارک مجدد به ایران برگشته و مدارک را آماده کنید.

ضمناً برای گرفتن وقت سفارت کانادا به موقع عمل کنید زیرا پروسه پیش روی شما حدوداً دو ماه زمان خواهد برد؛ پس به موقع درخواست دهید تا ویزا را به موقع دریافت کنید.

هزینه ثبت نام ویزای کانادا :

  • واریز مبلغ ۱۰۰ دلار برای ویزا
  • واریز مبلغ ۸۵ دلار برای انگشتنگاری کانادا برای افراد بالای ۱۴ سال و زیر ۸۰ سال، افراد زیر ۱۴ سال و بالای ۸۰ سال فقط ۱۰۰ دلار ویزا را پرداخت مینماییند.
  • در ثبت نام آنلاین می بایست از طریق کارتهای اعتباری بین المللی واریز گردد.

چه افرادی برای کانادا نیاز به انگشت نگاری ندارند ؟

  • مسافرانی که سن آنها کمتر از ۱۴ و بیشتر از ۸۰ سال باشدو
  • مسافرانی که ویزای مهاجرتی را دارند .
  • مسافرانی که اقامت کشور کانادا را داشته باشند
  • کارمندان و افراد دولتی یا دیپلماتها نیز نیاز به انگشتنگاری ندارند

چه زمانی برای انگشت نگاری کانادا باید اقدام کرد ؟

پس از ثبت نام ویزای کانادا مدت زمان ۱ ماه فرصت دارید تا برای انگشت نگاری به یکی از سفارتها در کشور ترکیه یا دبی مراجعه کنید.

جواب ویزای کانادا بعد چه مدتی اعلام می شود ؟

سفارت کانادا ۱ الی ۳ ماه زمان میبرد تا جواب درخواست ویزای شما را پاسخ دهد که ممکن است این زمان یک ماه و ممکن است ۳ ماه به طول بیانجامد.

ویزای تضمینی کانادا

کانادا یکی از پهناورترین کشورهای آمریکای شمالی و دنیاست؛ کشوری که از لحاظ شرایط اقتصادی و علمی نیز در ردیف برترین کشورهای دنیا قرار دارد و از جاذبه های طبیعی و مصنوعی بیشماری برخوردار است.

جایگاه علمی و اقتصادی کانادا در کنار جاذبه های طبیعی و مصنوعی آن باعث شده که کانادا به مقصد بسیاری از مهاجران و گردشگران دنیا تبدیل شود. کانادا یکی از کشورهای محبوب مردم کشور ما نیز بشمار می رود؛ در واقع بسیاری از ایرانی هایی که تصمیم به ترک کشور می گیرند؛ کانادا را به عنوان مقصد خود انتخاب می کنند. این گروه از افراد، قبل از رفتن به کانادا حتماً باید اقدام به اخذ ویزای تضمینی کانادا کنند. البته شهروندان ایرانی برای سفرهای تفریحی یا کوتاه مدت خود به کانادا هم ملزم به اخذ ویزای تضمینی کانادا هستند؛ فقط نوع ویزایی که دریافت می کنند متفاوت از ویزایی است که برای مهاجرت طولانی مدت به این کشور اخذ می کنند.

پس طبق آنچه گفته شد شهروندان ایرانی به هر دلیلی که به کانادا سفر می کنند ملزم به دریافت ویزای تضمینی کانادا هستند اما ویزایی که می گیرند حتماً باید با سفر پیش روی آنها همخوانی داشته باشد. به عنوان مثال اگر به قصد تحصیل راهی کانادا هستند باید ویزای تحصیلی کانادا را بگیرند و اگر برای کار کردن می خواهند به کانادا سفر کنند باید ویزای کاری کانادا را دریافت کنند.

اما برای اقامت کوتاه مدت در کانادا باید ویزای اقامت موقت کانادا را اخذ کرد؛ ضمناً اگر تمام مدت اقامت فرد در کانادا پیوسته است باید ویزای موقت سینگل دریافت کند ولی اگر در طی مدت اقامت خود در کانادا لازم است چندین مرتبه از مرزهای کانادا عبور کند باید ویزای موقت مولتیپل اخذ نماید.

یا مثلاً والدین افرادی که در کانادا درس می خوانند اگر تصمیم بگیرند که به کانادا مهاجرت کرده و با فرزند خود زندگی کنند باید سوپرویزا دریافت نمایند؛ در واقع سوپرویزا، ویزایی ده ساله است که به والدین افراد در حال تحصیل در کانادا تعلق می گیرد؛ البته سوپرویزا برای شهروندان ایرانی به صورت پنج ساله صادر می شود زیرا حداکثر اعتبار گذرنامه های ایرانی پنج سال است.

صرفنظر از نوع ویزا، متقاضیان ویزای تضمینی کانادا برای دریافت ویزای موردنظر خود مستلزم طی تشریفات خاصی هستند که ما در ادامه به شرح روند اخذ ویزای تضمینی کانادا می پردازیم.

روند اخذ ویزای تضمینی کانادا

متقاضیان دریافت ویزای تضمینی کانادا در وهله اول باید درخواست خود مبنی بر اخذ ویزای تضمینی کانادا را به مرجع صادرکننده ویزای کانادا ارائه دهند. مرجع صدور ویزای تضمینی کانادا، مرکزی به نام وک (VAC) است که از طرف دولت کانادا موظف به صدور ویزای کانادا است. وک در اکثر کشورهای دنیا نمایندگی دارد.

بنابراین متقاضیان ویزای تضمینی کانادا باید درخواست خود را به یکی از کارگزاری های وک ارائه دهند که اکثر متقاضیان ایرانی به مراکز وک واقع در کشورهای ترکیه یا امارات متحده عربی درخواست می دهند.

به هر حال فرقی نمی کند که متقاضیان درخواست صدور ویزای تضمینی کانادا به کدامیک از نمایندگی های وک مراجعه کنند؛ در هر صورت روند ارائه درخواست یکسان و مطابق با قوانین دولت کانادا است.

طبق قوانین دولت کانادا، متقاضیان ویزای تضمینی کانادا ابتدا باید از کارگزاری وک موردنظر خود وقت قبلی بگیرد. نمایندگی های وک به صورت آنلاین و حضوری به متقاضیان وقت می دهند که البته روند کار در هر دو روش تقریباً یکسان است.

برای گرفتن وقت کارگزاری وک به صورت حضوری، متقاضی باید حضوراً به وک موردنظر خود مراجعه کند؛ مدارک لازم برای دریافت ویزای تضمینی کانادا (که در ادامه به آنها اشاراه می کنیم) را تحویل دهد؛ فرم درخواست ویزای تضمینی کانادا را تحویل بگیرد و پس از تکمیل به خود وک ارائه دهد. در مرحله بعد متقاضی می بایست هزینه دریافت ویزای تضمینی کانادا و هزینه انگشت نگاری را پرداخت کند. پس از واریز هزینه های مذکور، متقاضی باید اقدام به انجام امور انگشت نگاری نماید. بعد از انگشت نگاری، شخص باید منتظر اعلام نتیجه از طرف وک بماند که وک حدود چند هفته بعد و از طریق ایمیل، نتیجه را اعلام می کند.

اما برای گرفتن وقت وک به صورت آنلاین، متقاضی باید اسکن مدارک را از طریق سایت رسمی وک تحویل دهد؛ فرم درخواست ویزای تضمینی کانادا را اینترنتی تکمیل کند و هزینه صدور ویزای تضمینی کانادا و هزینه انگشت نگاری را به صورت آنلاین بپردازد. از زمان واریز هزینه های مذکور تا سی روز بعد، متقاضی موظف است که برای انجام امور انگشت نگاری حضوراً به وک موردنظر مراجعه کند. در این روش نیز، وک نتیجه را با ارسال ایمیل به متقاضی اعلام خواهد کرد.

لازم به ذکر است که در هر دو روش حضوری و آنلاین، متقاضیان ویزای تضمینی کانادا بالای ۸۰ سال یا پایین ۱۴ سال از پرداخت هزینه انگشت نگاری و انجام امور انگشت نگاری معاف هستند. ضمناً لازم است بدانید که نمایندگی های وک به تقاضاهای آنلاین سریعتر پاسخ می دهند اما با تقاضاهای حضوری بیشتر موافقت می کنند.

همانطور که گفتیم متقاضیان ویزای تضمینی کانادا موظف به ارائه مدارک و اسنادی نیز هستند که در ادامه به معرفی برخی از مهمترین مدارک لازم برای دریافت ویزای تضمینی کانادا می پردازیم.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تضمینی کانادا :

  • فرم های درخواست ویزای تضمینی کانادا تحت عناوین application form و family form
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل و تصویر گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه بیشتر از اعتبار ویزای کانادا موردنظر باشد)
  • اصل وتصویر گذرنامه های پیشین (البته اگر وجود داشته باشد)
  • دو قطعه عکس پرسنلی رنگی و زمینه سفید
  • سند مالکیت خانه، زمین، اتومبیل و…
  • گواهی شغلی مانند حکم کارگزینی برای کارمندان بخش های دولتی، فیش حقوقی برای کارمندان بخش های خصوصی، کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان، جواز کسب برای صاحبان مشاغل آزاد، روزنامه شرکت برای صاحبان شرکت های خصوصی
  • لیست گردش حساب بانکی متقاضی در سه ماه اخیر
  • دعوتنامه به همراه مدارک شناسایی شخص دعوت کننده و مدارکی که توان مالی وی را اثبات کند (ارائه دعوتنامه الزامی نیست)
  • رسید رزرو هتل در کانادا (در صورت ارائه دعوتنامه نیازی به رسید رزو هتل نیست)
  • رسید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

نمونه ویزاهای کانادا همراهان ماکان سیر :

نمونه ویزای کانادا

 

ویزای تضمینی کانادا

جهت اخذ وقت سفارت کانادا و ثبت نام ویزای کانادا با کارشناسان ما تماس بگیرید.