خانه / وقت سفارت کانادا / درخواست آنلاین ویزای کانادا

درخواست آنلاین ویزای کانادا

درباره کانادا

درخواست آنلاین ویزای کانادا و یا درخواست حضوری ویزای کانادا دو روشی هستند که برای سفر به کشور کانادا و اخذ ویزای این کشور به کار می‌آیند. کانادا کشوری پهناور در شمال قاره امریکای شمالی است. کانادا با کشورهای … همسایه است. امروزه مهاجران زیادی به این کشور سفر می‌کنند زیرا این کشور بااینکه کشوری پهناور است دارای جمعیت کمی می‌باشد ازاین‌رو از سراسر دنیا سرمایه‌گذاران و کارجویان خبره زیادی را می‌پذیرد. زبان رسمی این کشور انگلیسی است که در برخی از استان‌های آن زبان‌های دیگر مانند فرانسه نیز رواج داد.

کانادا کشوری سردسیر است و همین موضوع باعث می‌شود تا خیلی از افراد سفر به این کشور را در برنامه زندگی خود قرار ندهند. به‌غیراز مهاجران توریست‌های زیادی نیز برای سفر به این کشور اقدام می‌کنند و از منظر و طبیعت بی‌نظیر این کشور لذت می‌برند.

 

درخواست آنلاین ویزای کانادا

 

انواع درخواست ویزای کانادا :

شما به دو صورت می‌توانید برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید که در ادامه خواهیم گفت.

  1. درخواست آنلاین ویزای کانادا

مدارک موردنیاز را باید تکمیل کرده و ترجمه نمایید. فرم مربوط به اطلاعات خود را که برای سفارت بسیار مهم است به زبان انگلیسی تکمیل کنید.

کلیه مدارک را اسکن کرده و در سایت سفارت باید آپلود کنید. به درخواست آنلاین ویزای کانادا زودتر از درخواست حضوری پاسخ داده می‌شود.

در انتهای ثبت‌نام ۱۸۵ دلار کانادا را باید به‌صورت آنلاین پرداخت نمایید.

  1. درخواست حضوری ویزای کانادا

شما باید با توجه به شرایط خود یکی از شهرهایی که VAC در آن مستقر است را انتخاب کنید. بیشتر ایرانی‌ها به ارمنستان سفر می‌کنند، زیرا در این کشور در دو روز متوالی پرواز به ایران می‌باشد.

شما در ارمنستان هزینه کمتری را نسبت به دیگر شهرها متقبل خواهید شد. شما باید با مدارک و همین‌طور رسید پرداخت ۱۸۵ دلار کانادا به سفارت مراجعه نمایید.

ارائه مدارک و کل کار شما حدود یک ساعت طول خواهد کشید و پس‌ازآن شما می‌توانید به ایران بازگردید.

 

درخواست آنلاین ویزای کانادا

 

ویزای کانادا

در اولین قدم برای ویزای کانادا باید تصمیم بگیرید که قصد دارید به صورت آنلاین برای ویزای کانادا اقدام کنید و یا اینکه به صورت حضوری از طریق یکی از کشورهای ترکیه دبی یا ارمنستان اقدام کنید.

 

تفاوت درخواست آنلاین ویزای کانادا با درخواست حضوری ویزای کانادا چیست؟

مهم‌ترین تفاوت در صرف هزینه و وقت کمتر شماست. شما با صرف کمترین هزینه و زمان می‌توانید برای درخواست آنلاین ویزای کانادا اقدام نمایید. دیگر نیازی نیست به سفر بروید و تنها برای تاریخ انگشت‌نگاری و چهره‌نگاری باید به سفارت بروید. بررسی درخواست آنلاین نیز سریع‌تر از درخواست حضوری پاسخ داده می‌شود.

 

چگونه درخواست آنلاین ویزای کانادا را ثبت کنیم؟

برای درخواست آنلاین ویزای کانادا تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین ما در این امر شمارا یاری خواهند کرد تا در کمترین زمان با پرداخت هزینه‌ای اندک موفق به اخذ ویزای کانادا شوید. شما در این راه نیاز به تجربه، دانش، تخصص و فردی دلسوز در کنار خوددارید. پس کافی است تا با ما تماس بگیرید. ما می‌توانیم بهترین راه را به شما نشان دهیم و هر آنچه نیاز داشته باشید در اختیار شما قرار دهیم. برای ثبت آنلاین شما باید اکانتی در سفارت بسازید و فرم سفارت را تکمیل کنید. کوچک‌ترین نقصی در  تکمیل این فرم می‌تواند منجر به رد شدن درخواست شما گردد.

 

مدارک موردنیاز برای درخواست آنلاین ویزای کانادا چیست؟

شما باید مدارکی که در ادامه خواهیم گفت را به‌صورت ترجمه‌شده اسکن کنید و در سایت بارگذاری نمایید. نکته مهم این است که این مدارک در دو دسته اطلاعات شخصی و مالی هستند که شما ملزم به ارائه آن‌ها هستید.

  1. فرم سفارت:

این فرم را باید به زبان انگلیسی رسمی بدون کوچک‌ترین نقصی تکمیل نمایید. امضای متقاضی باید روی این فرم باشد.

  1. شناسنامه:

هویت ملی شمارا نشان می‌دهد. باید حتماً از تمامی صفحات آن اسکن کنید.

  1. گذرنامه:

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از زمان صدور آن باشد.

  1. عکس:

سه قطعه عکس ۶ در ۴ با زمینه سفید که حداقل هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد. از زمان چاپ آن نیز بیشتر از شش ماه نگذشته باشد.

  1. نامه اشتغال به کار:

این نامه با توجه به شغل شما ارائه می‌گردد که شامل یکی از دسته‌های زیر خواهد بود:

پزشکان: پروانه پزشکی خود را باید ارائه دهند.

بازنشستگان: باید آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.

کارمندان دولتی: باید حکم کارگزینی و فیش حقوقی خود را تحویل دهند.

کارمندان خصوصی: یک نامه مبنی بر اشتغال به کار با مهر و سربرگ رسمی شرکت ارائه دهند.

دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی را ارائه دهند.

وکلا: پروانه وکالت خود را باید تحویل سفارت دهند.

مشاغل آزاد: این دسته از متقاضیان می‌توانند جواز کسب، لیست بیمه کارکنان و … را در مدارک خود ارائه دهند.

  1. سند ملکی:

این سند باید نشان دهد که شما دارای خانه، زمین و … هستید.

  1. واچر هتل:

برای تمام مدتی که در این کشور اقامت دارد هتل رزرو کنید. گاهی سفارت برگه رسید پرداخت را نیز از شما درخواست می‌کند.

  1. بلیط هواپیما:

شما باید بلیط رفت‌وبرگشت خود را رزرو کنید و به سفارت ارائه دهید.

  1. بیمه‌نامه:

باید از شرکتی معتبر باشد و تا سقف ۳۰ هزار یورو از مخارجی که ممکن است مربوط به درمان، تصادف، سرقت، فوت و … باشد را بپردازد.

  1. دعوت‌نامه:

باید از طرف یکی از دوستان و یا اقوام شما که دارای اقامت دائم است و یا شهروند کاناداست ارسال شود. دعوت‌نامه باید دارای امضای فرستنده و تاریخ باشد.

 

نکات مهم برای مدارک درخواست آنلاین ویزای کانادا

  • از تمامی مدارک باید اسکن کنید. دقت داشته باشید که از تمامی صفحات اسکن تهیه نمایید.
  • ارائه لیست بیمه تأمین اجتماعی الزامی است.
  • اگر قصد ارائه سند مالکیت اتومبیل رادارید حداقل باید بالای صد میلیون تومان قیمت داشته باشد.
  • دقت داشته باشید بلیط و هتلی که رزرو می‌کنید قابلیت بازگشت داشته باشد. درصورتی‌که سفارت با درخواست شما موافقت نکند باید بلیط خود را کنسل کنید.
  • درصورتی‌که شخص فرستنده دعوت‌نامه دارای خانه باشد، شما می‌توانید با هماهنگی محل اقامت خود را منزل ایشان معرفی کنید.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

درباره ی مشاور کانادا

مطلب پیشنهادی

چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم

وقت سفارت کانادا اگر قصد داری بدانید که چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم باید اطلاعاتی …

یک دیدگاه

  1. ضمن عرض سلام از ارایه اطلاعات شما تشکر دارم اگر امکان دارد نحوه ثبت در سفارت را نیز توضیح دهید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *