خانه / ویزای کانادا / ویزای ویزیتوری کانادا ، راهنمای هزینه ها و مدارک + شرایط اخذ ویزا ۲۰۱۹

ویزای ویزیتوری کانادا ، راهنمای هزینه ها و مدارک + شرایط اخذ ویزا ۲۰۱۹

ویزای ویزیتوری کانادا

آیا می دانید ویزای ویزیتوری کانادا چیست و چه کاربردهایی دارد؟ در این بخش از مطلب همراه ما باشید تا شما را با هر آنچه که مربوط به این نوع از ویزای کانادا است آشنا سازیم.

اگر شما هم تا به حال به دنبال برایتان اتفاق افتاده که به دنبال اخذ ویزای کانادا برای اقامت در این کشور باشید حتماً برای یک بار هم که شده نام ویزای ویزیتوری کانادا به گوشتان خورده است. اما اینکه دقیقاً این نوع ویزا چیست و چه پروسه ای را دنبال می کند یک موضوع چالش برانگیزی است که ما امروز می خواهیم درباره آن صحبت کنیم. در حالت کلی ویزیتورکانادا یا همان بازدید کننده به کسی گفته می شود که با هدف شرکت در فعالیت های ویزیتوری بین المللی، به طور موقت به کشور کانادا سفر می کند. چنین شخصی بدون آنکه مستقیماً وارد بازار کار کانادا شود به عنوان یک ویزیتور با مشتریان کانادایی ملاقات داشته و جلسات حضوری پیدا می کند.

همان‌طور که می دانید برای ورود به خاک کشور کانادا اولین قدم دریافت ویزای معتبر آن کشور است. فرقی ندارد انگیزه شما از سفر به آن چه باشد خواه می خواهید با هدف توریستی وارد خاک آن شوید یا به دلایلی دیگری همچون دیدار اقوام و آشنایان، تحصیل در کانادا و یا اهداف کاری و سرمایه گذاری در این کشور باشد. در هر حال آنچه که مجوز ورود شما به کانادا را صادر می کند ویزای کانادا است. در حال کنونی و بر اساس قوانین و مقررات اداره مهاجرتی کشور کانادا تمامی ویزای های این کشور اعم از ویزای ویزیتوری کشورکانادا برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتیپل صادر می گردد.

ویزای ویزیتوری کانادا

چگونه می توان ویزای ویزیتوری کانادا را تهیه نمود؟

اخذ ویزای ویزیتوری کانادا به این معنا است که اداره مهاجرتی کشور کانادا به شما اجازه می دهد تا برای مدت کوتاه و معینی برای دست یابی به اهداف خود از این کشور دیدن نمایید. در واقع ویزای ویزیتوری یا همان ویزای بیزینس ویزیتورکانادا همان طور که از نامش مشخص است این امکان را برای متقاضیان خود فراهم می آورد تا برای مدت زمان کوتاهی برای دست یابی به اهداف کاری مشخص شده خود به این کشور سفر کنند. همچنین اگر کسی بخواهد از خدمات درمانی کانادا بهره مند شود این نوع ویزای برای آنان بسیار مناسب است. حتی کسانی هم که اقامت دائم در کشور کانادا را ندارند و یا به عبارتی از حق شهروندی در این کشور بی نصیب اند برای بازدید از نقاط مختلف کانادا به ویزای ویزیتوری نیازمند هستند. در حالت کلی کسانی می توانند به این عنوان وارد خاک کشور کانادا شوند که:

  • به دنبال راه هایی برای گسترش کسب و کار خود باشند
  • قصد سرمایه گذاری در کانادا را داشته باشند
  • قصد توسعه و گسترش روابط بیزینسی خود باشند

شرایط اخذ ویزای ویزیتوری کانادا

شرایط اخذ ویزای ویزیتوری کانادا

به طور معمول ویزای ویزیتوری کانادا ۶ ماهه است که به دلایل کاملاً شخصی و محرمانه بنا به درخواست متقاضی صادر می گردد. از آنجایی که دعوت نامه برای این نوع ویزا جزء مدارک اصلی و ضروری نیست اما یکی از آن دسته مدارکی است که می تواند شانس متقاضیان را برای دریافت هرچه زودتر ویزا افزایش دهد. به عنوان مثال اگر کسی بخواهد در یک کنفرانس علمی در کشور کانادا شرکت کند یا اگر قصد بسط دادن سرمایه گذاری خود را داشته باشد ارائه دعوت نامه از سوی یکی از برگزارکنندگان همایش یا سرمایه گذاران بزرگ کانادا در تأیید درخواست ویزای ویزیتوری تأثیر بسزایی دارد. اما سؤال اینجا است شرایط اخذ این نوع ویزا چیست و متقاضی آن باید چه شرایطی برای اخذ ویزا داشته باشد؟ برای دست یابی به این سؤال ما را در ادامه مطلب همراهی کنید.

متقاضی ویزای ویزیتوری کانادا باید حداقل شرایط زیر را داشته باشد:

  • پاسپورت معتبر داشته باشد
  • هیچ گونه سابقه جرائم و کیفری نداشته باشد. به طوری که تهدیدی برای سلامت روانی مردم کانادا نباشد
  • این قضیه را که انگیزه برگشت به کشور خود را دارد حتماً ثابت کند
  • از تمکن مالی قابل قبول برای طول اقامت در کشور کانادا برخوردار باشد
  • فرد متقاضی باید به عنوان یک ویزیتور بیزینس ثابت کند قصد دارد کمتر از ۶ ماه در کانادا می ماند
  • همچنین ثابت کند که قصد وارد شدن به بازار کار را ندارد
  • سایر مدارک معتبر مسافرتی خود را به اداره سفارت کانادا ارائه دهد

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ویزیتوری کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ویزیتوری کانادا

از سال ۲۰۱۰ اداره مهاجرتی کانادا به منظور ورود و خروج طیف عظیمی از متقاضیان، ویزای ویزیتوری کانادا را در دسترس بسیاری از آنان که واجدالشرایط اخذ آن هستند قرار داده است. طبیعتاً دریافت این نوع ویزا همانند سایر انواع ویزای کانادا نیازمند ارائه یک سری مدارک لازم به اداره سفارت کانادا است. واقعیت این است که بدون وجود این مدارک اخذ ویزای ویزیتوری ناممکن می شود. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ویزیتوری کانادا شامل موارد زیر است:

  • ارائه اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
  • ارائه شناسنامه فرد متقاضی ترجمه شده به زبان کانادایی
  • ارائه ترجمه سند ازدواج
  • تکمیل فرم درخواست ویزای ویزیتوری کانادا
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
  • ارائه دو قطعه عکس ۵*۳ و ۵*۴ با پس زمینه سفید
  • ارائه سند ملکی ترجمه شده در صورت نیاز
  • ارائه ترجمه مدارک شغلی
  • ارائه برگه دعوت‌نامه در صورت وجود
  • ارائه ترجمه بیمه فرد متقاضی و همسر در صورت وجود
  • پرینت حساب و برگه تمکن مالی
  • رزرو هتل هتل یا دعوتنامه
  • رزرو بلیط هواپیما
  • ارائه برنامه سفر

انواع ویزای ویزیتوری کانادا

آشنایی با انواع ویزای ویزیتوری کانادا

اخیراً با دلیل تقاضای بسیار مهاجران در اقصی نقاط دنیا به اداره مهاجرتی کانادا و درخواست آنان به اخذ ویزای کانادا، کارگذاران مهاجرتی این کشور چندین ویزا را در ویزای ویزیتوری کانادا ادغام کرده اند. بنابراین کسانی که قصد مهاجرت به یکی از شهرهای کانادا را دارند و می خواهند برای دستیابی به اهداف خود نسبت به اخذ ویزای اقامتی این کشور اقدام کنند می توانند تنها با استفاده از ویزای ویزیتوری کشور کانادا به راحتی وارد خاک این کشور شده و از آن بازدید کنند. در ادامه شما را با انواع ویزای توریستی این کشور آشنا می سازیم:

  • ویزای ویزیتوری خانوادگی کانادا
  • ویزای ویزیتوری عمومی کانادا
  • ویزای ویزیتوری کودکان کانادا
  • ویزای ویزیتوری کاری کانادا
  • ویزای کارآفرینی کانادا
  • ویزای تغییر مسیر یا ترانزیت کانادا
به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 5 Average: 3]

درباره ی مشاور کانادا

مطلب پیشنهادی

سوپر ویزای کانادا , شرایط اخذ سوپر ویزای والدین

سوپر ویزای کانادا سوپر ویزای کانادا یکی از انواع ویزای کشور کانادا است که طرفداران …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای تماس مستقیم (کلیک کنید)