خانه / ویزای کانادا / ویزای ۵ ساله کانادا تنها با ۳۰۰ دلار

ویزای ۵ ساله کانادا تنها با ۳۰۰ دلار

ویزای ۵ ساله کانادا در انواع مختلفی به مسافران ارائه می شد اما در چند سال اخیر تنها ویزای ۵ ساله صادر می شود. هر شخصی که موفق به اخذ این ویزا شود می تواند با شرایطی که این ویزا در اختیارش می گذارد به کشور کانادا سفر کند. در ادامه اطلاعاتی درباره این ویزا خواهیم گفت.ویزای ۵ ساله کانادا یا همان ویزای مولتی کانادا به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به مدت پنج سال به این کشور رفت و آمد کنید. در هر بار ورود به این کشور تنها اجازه دارید که به مدت نود روز در این کشور اقامت کنید. پس از گذشت این مدت باید به خاک کشور خود باز گردید.

ویزای ۵ ساله کانادا یا ویزای مولتی

ویزای مولتی کانادا یا همان ویزای ۵ ساله در حقیقت اعتبار ده ساله دارد. گذرنامه ایرانی ها تنها پنج سال اعتبار دارد و به همین جهت اعتبار این ویزا برای ایرانیان ۵ سال کاهش می یابد. برای اخذ این ویزا باید شرایط و مدارکی را داشته باشید تا موفق به اخذ آن شوید.کشور کانادا یکی از کشورهای زیبا و دیدنی است. این کشور هم توریستی است و هم این که مهاجر پذیر است. به این ترتیب می توان با اخذ این ویزا شرایط زندگی در کانادا را هم بررسی کرد و یا به گردش در آن پرداخت. با هر هدفی که قصد سفر داشته باشید ویزای کانادا بهترین پاسخ خواهد بود.

ویزای ۵ ساله کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای ۵ ساله کانادا

برای این که بتوانید ویزای ۵ ساله کانادا را اخذ کنید باید مدارکی را ارائه دهید. این مدارک باید استانداردهایی داشته باشد تا موفق به اخذ ویزا شوید. دقت داشته باشید که کلیه مدارک شخص باید ترجمه شود. ترجمه باید رسمی باشد و مهر دارالترجمه معتبر هم بر روی آن درج شود.اولین مدرکی که باید تحویل دهید فرم سفارت است. این فرم را باید با دقت و بدون هیچ اشتباهی تکمیل کنید. تمام اطلاعات این فرم باید به دقت درج شود. این فرم شامل اطلاعات شخصی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و … است که باید صادقانه و بدون کوچک‌ترین نقصی تکمیل شود.

باقی مانده مدارک در واقع برای این که نشان دهد نوشته های درون فرم صحت دارند، ارائه می شود. مدارک شناسایی شامل شناسنامه، گذرنامه، عکس و … می شود. شناسنامه یکی از مدارکی است که باید ارائه دهید. این مدرک هویت شخص و وضعیت تأهل وی را به نمایش می گذارد.

مدارک شغلی هم باید نشان دهد که شخص دارای شغل مشخصی می باشد. با توجه به نوع شغل شخص باید مدرکی را ارائه دهد. از جمله مدارکی که باید به سفارت ارائه دهید نامه اشتغال به کار، برگه مرخصی و … به سفارت تحویل دهید. این مدارک باید به سفارت نشان دهند که شما قصد بازگشت به کشور را دارید.

از دیگر مدارکی که در این زمینه باید ارائه دهید؛ تمکن مالی، سند ملکی، بیمه نامه مسافرتی، هر روز هتل برای سفارت و … است. کلیه این مدارک باید دارای چیدمانی خاص باشند. مدارک شما باید به خوبی نشان دهنده این باشد که به ایران باز می گردید و به ایران وابستگی دارید.

شش نکته برای اخذ ویزای ۵ ساله کانادا

برای این‌که بتوانید ویزای کانادا را اخذ کنید باید نکاتی را در نظر داشته باشید. برای اخذ ویزای ۵ ساله کانادا موارد زیر را در نظر داشته باشید.

  1. علت سفر را واضح بیان کنید.

در میان مدارک خود باید اطلاعاتی درباره این‌که قصد شما از سفر چیست را بگویید. بهتر است علت سفر خود را به‌وضوح بیان کنید تا مشکلی درباره برنگشتن شما در ذهن آفیسر باقی نماند.

  1. داشتن تاریخچه سفر یا ویزای شینگن!

شما باید نشان دهید که گردشگر هستید و پس از بازدید از کانادا به وطن خود بازمی‌گردید. زمانی که تاریخچه سفر شما قوی باشد و ویزای چند کشور (حتی خارج از حوزه شینگن) در پرونده شما باشد، ثابت می‌کند که شما گردشگر هستید.

  1. نیازی به سند بازگشت نیست.

برای این‌که بتوانید ویزای کانادا را اخذ کنید نیازی به ارائه سند ملکی به‌عنوان ضمانت ندارید. بررسی سند ملکی توسط سفارت تنها به خاطر این است که مطمئن شوند شما در ایران وابستگی دارد. سفارت به‌هیچ‌عنوان از شما تضمینی اخذ نمی‌کند.

  1. اخذ ویزای قطعی با دعوت‌نامه!

هیچ کس نمی تواند تضمین کند که شما موفق به اخذ ویزا خواهید شد. وجود دعوت‌نامه برای اخذ ویزا تأثیر مثبتی در روند پرونده خواهد گذاشت اما نیم توان تضمین کرد که صد در صد ویزا صادر می شود. زیرا تصمیم نهایی با افسر سفارت است.

  1. ویزای فوری کانادا

در حقیقت کسی نمی تواند زمان صدور ویزا یا بررسی پرونده را تغییر دهد. تنها می توان اقدام به اخذ وقت سفارت کانادا فوری کرد تا وقت انگشت نگاری زودتر باشد.

  1. مدارک جعلی و ریجکت شدن!

به هیچ عنوان از هیچ مدرکی که جعلی باشد استفاده نکنید. سفارت به دقت مدارک را بررسی می کند و در صورت تشخیص مدرک جعلی ریجکت خواهید شد و ممکن است وارد بلک لیست کانادا از ۵ سال تا همیشه شوید.

هزینه اخذ ویزای کانادا

هزینه اخذ ویزای کانادا

در حال حاضر کلیه خدمات فوق از مشاوره چیدمان مدارک تا واریزی سفارت، درواقع صفر تا صد خدمات ویزای ۵ ساله کانادا تنها با ۳۰۰ دلار به مدت محدود قابل انجام می باشد.برای اطلاعات بیشتر درمورد هزینه ویزای کانادا با ما تماس بگیرید.

ویزای مولتی کانادا مناسب چه افرادی است؟

برای این که بتوانید ویزای ۵ ساله کانادا را اخذ کنید باید هدف مهمی داشته باشید. این ویزا بیشتر توسط والدین افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند و یا شهروند این کشور هستند، اخذ می شود. البته افرادی که قصد تجارت و یا سرمایه گذاری در کانادا دارند؛ هم می توانند ویزا اخذ کنند.

پیشنهادی هم ما برای شما داریم. اگر قصد اقامت در کشور کانادا را دارید و می خواهید از طریق ویزای کاری کانادا اقدام کنید، بهترین راه اخذ ویزای مولتی کانادا است. با این ویزا خودتان می توانید وارد کانادا شوید، وضعیت کار، زندگی و … را بررسی کنید و اقدام به اخذ ویزای کاری کنید.

از این طریق به راحتی می توانید ویزای مورد نظر خود را اخذ کنید و سفرتان را آغاز کنید. ویزای مولتی کانادا به شما این امکان را می دهد تا هر آنچه می خواهید را به دست آورید. این که در محیط قرار بگیرید و بعد برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید بسیار ارزشمند است.

با این روش شما به صورت قانونی وارد کانادا شده اید و به راحتی می توانید وضعیت زندگی را در این کشور بررسی کنید. این که بتوانید از نزدیک و به صورت شخصی این شرایط را ببینید، در انتخاب شما بسیار تأثیر گذار خواهد بود. تنها کافی است تا با ما همراه باشید.

به نوشته ما چندتا ستاره میدی؟
[Total: 78 Average: 2.9]

درباره ی مشاور کانادا

مطلب پیشنهادی

سوپر ویزای کانادا , شرایط اخذ سوپر ویزای والدین

سوپر ویزای کانادا سوپر ویزای کانادا یکی از انواع ویزای کشور کانادا است که طرفداران …

3 دیدگاه

  1. سلام من تا حالا چند تا ویزای شینگن داشتم تو پاسم و میخوام برای کانادا اقدام کنم
    ۱ با ویزا مولتی میشه اقامت گفت
    ۲ با ویزا مولتی میشه دختر ۱۳ سالم ثبت نام کنه مدرسه

  2. ویزای ۵ساله به همه داده میشه با شرایط خاصی داره؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای تماس مستقیم (کلیک کنید)